7. okt. 2012

London 2012

I denne uka har jo vi hatt høstferie, så da tok jeg, Kristine og mødrene våres en tur til London!!
Det var en utrolig opplevelse, har opplevd kjempemye, og shoppet endel.. Vi tok flyet til London på søndag og var der til onsdag. Vi dro kl 9 om morgenen på søndag, og kl 8 om ettermiddagen på onsdag, så vi fikk 4 hele dager i London. Her kommer det et bildedryss av hva vi har gjort på de forskjellige dagene:

På søndag når vi kom frem til London, tok vi en tur til Primark, en stooor butikk, med alt mulig i. Og alt var jo veldig billig også, så da ble det med et par poser...

Hotellet som vi var på het Stauton Hotel, anbefales hvis du skal bo sentralt i London. Hotellet lå 5 min unna begynnelsen av oxford street og ikke langt unna undergrunnsbanen.


På Tirsdag var vi på Buckingham Palace, det var en kjempefin opplevelse!

Så var vi jo også på Hard Rock cafè, som sikkert mange har hørt om. Det var kjempegod mat der, og utrolig kult inne i der.


 Vi var også i Camdel Town, en sånn punkerby. Det var veldig koselig der, og VELDIG MANGE suverniebutikker.

 Sefølgelig var vi også innom Starbucks, der bestilte jeg Chocolade Cream. Anbefales!!!

På tirsdag var vi å så på Big Ben og London Eye. Og ellers så shoppa vi i Oxford street.På onsdag var vi på Madame Tussau, var en kjempefin opplevelse. Vi så og tok bilder av voksfigurene der, også var vi i skrekkabinettet. Der var det utrolig skullelt, der gikk man gjennom en hule, der det var folk som hadde kledd seg ut, og som skremte vettet av oss!

Vi hadde det veldig fint i London, anbefaler dere å dra dit!

-Elisabeth-

2 kommentarer:

RitaK sa...

Å, så heldige dere er... Jeg elsker London :-) Har vært der flere ganger, men vil alltid tilbake! Så ut som dere koste dere masse, og fikk shoppet en del også!

Anonym sa...

Kjempefine bilder og innlegg:). Takk for en kjempefin tur sammen med dere:). Hilsen Gunhild