13. aug. 2012

tagkort

Heii! I går var det 25+ grader her på Raufoss! Lå å solte meg hele dagen, og plukket villbringebær. Ahh, har lengtet etter den dagen lenge.. Scrappelysten var på topp, så da tok jeg med meg scrappesakene ut for å scrappe. Ble ferdig med et tagkort som jeg begynte med når jeg var hos kristine.   Tok veldig lang tid å lage det, men det var veldig morsomt.


Her har jeg brukt et vintage bilde, blomster og bånd fra Magnoliabutikken, ark fra Pion design og metallpynt fra korthobby.
Jeg har også brukt det nye rissehjulet mitt  ( kjempesmart, så man slipper å ta frem symaskinen ) på alle arkene i kortet.

Inne i kortet.

Sommerfugl dice fra magnolia, sommerfugl running lånt fra kristine.Hjertedice lånt fra kristine, stempel fra magnolia, postit stempler lånt fra kristine, blomster fra magnolia.


 Stempler og kantdice fra papirpikene.


Vintagebilde fra papirpikene, tagdice og bånd fra magnoliaNøkkeldice lånt av kristine, bånd fra magnolia og blomster fra papirpikene.


Sydamedice fra Tim Holtz, bånd fra magnolia, blomster og bånd fra papirpikene.Stempel fra papirpikene og bånd fra Magnolia.


Stempler fra Papirpikene og bånd fra magnolia.Materialer fra Papirpikene.

Hva synes du om kortet?

~Elisabeth~

2 kommentarer:

Scrappelise sa...

det er bare èn ting å si om dette kortet; NYDELIG! Det er gjennomført lekkert på alle sidene og teksten er så fin. ha en fin dag med mere sol!

RitaK sa...

Kjempelekkert :-) Mye arbeid på dette, og masse flotte detaljer både på kortet og alle tag'ene.