13. jul. 2012

I believe...

... I can fly, I believe I can touch the sky - Dette stod på det nye magnoliastemplet til Elisabeth! Det var så fint at jeg selvfølgelig måtte bruke det på kortet :-)

I går hadde jeg besøk av Elisabeth på hytta, og siden det var dårlig vær, passte det perfekt med litt scrapping inne. Elisabeth hadde jo akkurat vært i Magnoliabutikken (se innlegget her). Og jeg var så heldig å få en liten sommergave fra der... Jeg fikk et magnoliastempel og rosa blomster, begge har jeg brukt på kortet under. Jeg fikk også et lite magnoliaark som var rosa med hvite sommerfugler


Bilde av oss ivrige scrappejentene! Her maler vi de nye magnoliastemplene :)


På dette kortet ble jeg veldig fornøyd med fargekombinasjonen:) dette er takket være de nydelige arkene fra Maja Design og Pion Design. De er forresten yndlingsdesignerene mine av ark!! :)
*Kristine*

2 kommentarer:

gunhild sa...

Dere er to scrappejenter som virkelig koser dere sammen med hobbyen deres:). Dere har blitt kjempeflinke til å lage kort++++ masse annet kreativt!!. Heldige Elisabeth som har fått besøke Magnoliabutikken i Borås:). Kjempenydelig kort du har lagd nå, Kristine. Ett av dine fineste!!

RitaK sa...

Så koslig dere har det sammen :-) Det kortet var kjempelekkert Kristine, så flott med de sommerfuglene og stemplet isammen.